2021-01-29 07:22:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - A bizalmas híreket, információkat legjobb, ha megtartja magának

Napi horoszkóp január 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Kicsit feledkezzen meg a saját problémáiról, és akkor nemcsak tisztábban, fényesebben, de mindjárt rózsaszínűbben is fogja látni a világot. Azért is, mert mindjárt jobbnak találja a maga helyzetét, ha másoknak segít.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az Oroszlán jegyében jár. Akkor válik igazán sikeressé, ha nemcsak önmagáért, de másokért is képes küzdeni, ugyanakkor hajlik a kompromisszumokra is, és néha beéri a részeredményekkel. A dupla vagy semmi elvével most biztosan veszítene.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nem volt még elege a légvárak építgetéséből? Ha valami olyat szeretne csinálni, ami valóban stabil alapokon áll és maradandó lehet, akkor ne hallgasson senkire! Olyan tanácsot senki nem adhat, ami teljesen önre van szabva.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha egyedül képtelen megbirkózni bizonyos problémákkal, akkor ideje lenne, hogy segítséget kérjen a barátaitól. A kedvese tartózkodásának az is lehet az oka, hogy eddig kevésbé vette figyelembe az ő igényeit, az érzelmeiről nem is beszélve.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Oroszlán jegyén halad keresztül. Egy barátjától végre olyan tanácsot kap szívügyekben, amit érdemes lehet megfogadnia. Sőt, váratlanul a főnöke is a segítségére lehet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Van még egy kis haladéka a nagy megmérettetés előtt. A sors most újra mérlegre teszi önt, valószínűleg a munkahelyi változásoknak köszönhetően. Ha jól végezte a dolgát, nem kell aggódnia, szükség van önre.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Elérkezett az idő arra, hogy megvalósítsa végre azt, amiről eddig csak álmodozott. A sors most összehozhatja a megfelelő emberekkel. Még most éljen a lehetőséggel, mert rövidesen hátrálni kezd a Merkúr, ami hátráltatja majd a terveiben is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold az Oroszlánban jár. A bizalmas híreket, információkat legjobb, ha megtartja magának. Ki is tudna titkot tartani, ha ön sem? Az információkat azért is jobb megtartani, mert még elég képlékeny a helyzet. Inkább próbálja meg pozitívan befolyásolni!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma minden humorérzékére szüksége lehet, ha túl akarja lendíteni magát egy nehéz konfliktuson. Minél inkább magára veszi a dolgokat, annál jobban belegabalyodik ugyanis. A humor, a vicc, segít eltávolítani a dolgokat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Valami tervet forgat a fejében, és ezt ma végre meg is tudja beszélni a kedvesével. Amit eddig halogatott, az most valósággá válhat. De csakis akkor, ha mindketten benne vannak! Nem lesz nehéz a meggyőzés.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Anyagilag jobb időszak vár önre, bár egyelőre ennek inkább az ellenkezőjét érzi. De ha a most adódó nehézségeket inkább ösztönzésként fogja fel, és keresi az újabb lehetőségeket, akkor ezek az események csak előreviszik.


Halak: II. 19. - III. 20.

Annyira lekötik minden figyelmét a munkahelyi feladatai, hogy egyszerűen képtelen a lazításra. Márpedig ez idegi túlterheltséghez, és az otthonában akár veszekedős jelenetekhez is vezethet. A forró fürdő, a gyengédség segít.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: